-->
Assalamualaikum...Selamat Datang Ke Blog Saya... Pelbagai produk Saya jual Dgn harga berpatutan Dan Tabita Skincare 100% original

Tuesday, 18 March 2014

SKINCERITY HANYA RM1++...

SKINCERITY HANYA RM1++...(Normal price rm250)..PM FOR BEST PRICE...

Cara penggunaan Skincerity sangat mudah hanya dengan sapukan sahaja di di kawasan kulit yang anda kehendaki sebelum tidur.ianya akan mencuci dan cepat kering melalui micro-porous masque hanya beberapa saat sahaja. Masque ini akan berkekalan di kulit untuk beberapa jam dan berfungsi untuk:-

1) melindungi tahap kelembapan kulit

2) Bolehkan kulit sentiasa rehydrate dan mengekalkan kelembapan kulit sepanjang malam. Ini akan membuatkan kulit lebih lembut, lembab dan kulit lebih licin.

3) Pada masa yang sama akan membenarkan lebih banyak oksiden melalui liang - liang kulit

4) Skincerity juga akan memberikan kelebihan produk- produk anti oksida yang lain yang di gunakan beri kesan lebih baik sebagai anti aging dan BERTAHAN LEBIH LAMA DAN KESAN LEBIH BAIK BERKALI GANDA.

5) Skincerity tidak seperti produk anti aging yang lain memberi kesan liang roma tersumbat dan juga beri kesan sakit atau memberi kesan sampingan lain

6) Dari inovasi teknologi Skincerity anda akan dapati setelah bangun tidur kulit anda akan lebih lembut, cerah, segar dan kelihatan lebih muda

7) Kehebatan kemajuan teknolgi ini di sokong oleh penyelidikan dan ujian klinikal dan di iktiraf oleh U.S. medical schools.

TABITA SKINCARE SET REG HANYA RM255..

Promosi Tabita Skincare Set Reg Hanya Rm255..Sah sehingga 31 March 2014...

TABITA skin care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti:
· Menghilangkan Jerawat
· Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
· Pigmentasi atau warna kulit tidak rata
· Menghilangkan Noda bekas jerawat
· Memutihkan Kulit
· Memberbaiki Kulit Kusam
Selain itu, TABITA Skin Care juga dapat berfungsi untuk:
· Mencerahkan warna kulit
· Meremajakan Kulit
· Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda.

Sunday, 16 March 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII HANYA RM150..

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN : RASAI BEZANYA SEAWAL 3 HARI!

TERHANGAT DI PASARAN !!



Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..
Produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat...



Apakah kandungannya ??

Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon

APA FUNGSI SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN INI?

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!


( DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was)


Setelah lama mengintai Datin Dr Halina yg consume produk ni dan beliau juga turut mencoretkan review tentang produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN di blognya setelah berpuas hati dengan hasilnya, finally founder ZOFEA BEAUTY melamar Datin Dr. Halina Mohd Yunos sebagai jurucakap untuk mewakili produk hebat ini. Ternyata kulit Datin Dr. Halina lebih gebu, lebih putih, lebih glowing dan lebih halus sejak consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN walaupun sudah menginjak usia 34 tahun. Produk ini juga sesuai untuk yg belum berkahwin dari usia 12 tahun sehingga usia 80 tahun.



Datin Dr. Halina (isteri angkasawan negara) turut menyukai khasiat SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN. Pastinya kerana kesannya yg mujarab telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj. review tentang SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh dilihat dalam blognya http://barelysupermommy.com/2013/12/27/self-love-notes

salinan SIJIL KELULUSAN BPFK/KKM klik sinihttp://on.fb.me/1iyWvvJ

Datin dr halina pun pengguna produk ni tau.  Memang wajib cuba produk hebat ini !! sangat berkesan dan bagus utk kesihatan !!

Datin Dr Halina ckp: "minum 3 sachet dah nampak kesan! kulit rasa smooth & cerah bersinar! badan jadi cergas n bertenaga setiap kali bangun tidur di pagi hari". (DATIN DR HALINA ialah doctor di Selayang dan isteri kpd Dr Sheikh Muzaphar Shukor ).



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DISEDIAKAN DALAM BENTUK SACHET (1 SACHET 15G)
✔ Tak perlu susah2 nak cedok dan sukat!
✔ Boleh tuang terus kedalam mulut!
✔ Boleh juga dibuat minuman harian!
✔ Mudah dibawa ke mana2!

CARA PENGAMBILAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
☞ 1 sachet sehari sebelum tidur
☞ Diambil ketika perut kosong.
☞ Anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas..


7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!


1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dalam sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kepada udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan untuk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yang tinggi untuk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dengan radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua daripada usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kepada wanita lain yang lebih cantik.

HARGA PASARAN RM 250

HARGA SY HANYA RM 150 S/M & RM 158 S/S..

Call/sms :- 0132804248




Friday, 7 March 2014

Agen Sah Shaklee Anda

FB:-Nurf`ara Amirah
Shaklee Ind. Distr.(1120693)
WhatsApp : 0132804248
Page : Bestbuy Vitaminn Beauty & Healthy

Saturday, 11 January 2014

Dr Rochelle skin expert

Dermatologist Rochelle skin expert

beauty-tips2

perawatan wajah dr rochelle skin expert

CREAM PERAWATAN WAJAH | DERMATOLOGI DR ROCHELLE SKIN EXPERT
Bahwa bukan rahasia umum bahwa wanita ingin memiliki kulit wajah putih dan terlihat bersih dan bersinar dan para wanita telah melakukan berbagai hal untuk mendapatkan produk perawatan wajah yg bermanfaat. Ada yg melakukan untuk pergi ke keclinik kecantikan,ada yg memilih konsultasi kedokter kulit kecantikan,dan juga sebagian besar berbelanja produk kecantikan ditoko ataupun mall yg menyediakan produk perawatan kulit, dan keseluruhan pemilihan tersebut adalah wajar dan sah. Dan fenomena yang terjadi pada saat ini para wanita cenderung lebi suka mendapatkan cara instant untuk memutihkan kulit wajah ketimbang mengunakancara alami dan bertahap untuk memutihkan wajah,disamping karena hal tersebut mempunyai unsur kemudahan dan juga praktis,sebenarnya hal tersebut memiliki resiko,dan tidak ada salahnya mempunyai keinginan dari hal tersebut ,namun yang harus kita pahami sesuatu yg instant tentu tidaklah baik dan bermanfaat, sebaiknya pilihlah cream perawatan wajah yg berfokus memberikan penutirisian kulit karena dengan rutinitas perawatan secara berkala ,perawatan tersebut akan memberikan manfaat yg jauh lebi baik.

Dan pada saat ini kami memperkenalkan dan juga memberikan saran terbaik untuk menemukan produck yg tepat untuk perawatan wajah anda dengan manfaat yg tepat sebelum anda memutuskan untuk membeli.

Dr Rochelle skin expert adalah rangkain para ahli Kulit yg menciptakan formula yg terbentuk dalam ilmu pengetahuan modern yg diamana formula diciptakan untuk mengatasi berbagai macam problem kulit , dan para ahli tentu telah melakukan riset dimana dapat menemukan formula yg tepat untuk memahami perbedaan dan keunikan jenis kulit, Perawatan wajah kami mengandung bahan aktif anti aging, anti iritasi & skin repair canggih, yang akan membuat kulit wajah anada terlihat dan terasa lebih bersinar dan muda, karena setiap sel dari kulit anda benar-benar diremajakan, dibuat lebih sehat dan lebih hidup.

Semua bahan aktif yang kami gunakan adalah yang terbaik dan sudah teruji ampuh dan aman, yang dibuat dari bahan alami maupun yang terinspirasi oleh alam,memberikan pola menutrisikan kulit dengan vitamin lengkap,dan formula sangat Aman digunakan tidak mengandung bahan berbahaya untuk kesehatan.

Dr Rochelle skin expert  telah lulus tes lab Singapura , dengan bahan baku di import dari singapura dan swiss yang diracik secara profesional sehingga mampu mengatasi semua masalah kulit.

Read More

DR Rochelle Skin Expert Sensasional


Produk Perawatan Wajah DR Rochelle Skin Expert

Produk dr rochelle skin expert

DR Rochelle Skin Expert Luxury 30gr

Set luxury 30Gr, Produk perawatan wajah Dr Rochelle Skin Expert terdiri dari:

  • Facial Cleanser (sabun) 120ml
  • Clarity toner 120ml
  • Instantly Bb cream with Spf 50 (30gr)
  • Brigtening Repair Night cream (30gr)produk dr rochelle skin expert

paket luxuries 30gr DR Rochelle skinexpert indonesia

DR Rochelle Skin Expert Merupakan Perawatan wajah yang dapat memberikan segala manfaat bagi kulit wajah,seperti

  • Melembutkan dan Melembabkan kulit
  • Mengencangkan dan membuat kulit kenyal
  • Menghilangkan kerutan
  • Menyamarkan dan menghilangkan flek dan noda pada wajah
  • Mengatasi Jerawat
  • Menutrisi kulit
  • Meregenerasi sel kulit baru
  • Mencerahkan kulit dan merangsang pertumbuhan kulit
  • Memutihkan Kulit

DR Rochelle Skin Expert Set Minipack 15gr

Set mini pack 15Gr Produk perawatan wajah,Dr Rochelle Skin Expert terdiri dari:

  • Facial Cleanser(Sabun) 60ml
  • Clarity Toner 60ml
  • Instantly Perfect BB cream with Vitamin Spf 50++ (15gr)
  • Brigtening Repair Night Cream (15gr)mini pack rochelle

Set Mini pack Dr rochelle produk

DR Rochelle Skin Expert merupakan produk perawatan wajah yang dapat memberikan segala manfaat untuk kulit wajah,seperti:

  • Melembutkan dan Melembabkan kulit
  • Mengencangkan dan membuat kulit kenyal
  • Menghilangkan kerutan
  • Menyamarkan dan menghilangkan flek dan noda pada wajah
  • Mengatasi Jerawat
  • Menutrisi kulit
  • Meregenerasi sel kulit baru
  • Mencerahkan kulit dan merangsang pertumbuhan kulit
  • Memutihkan Kulit

DR Rochelle Crystal Whitening Cream

Dr rochelle Skin ExperCrystal whitening cream,menerapkan penambahan produk premium yg terbaik dan lengkap unutk perawatan kulit wajah anda,memilki bahan-bahan kosmetik untuk memperbaiki pertumbuhan struktur kulit baru,dan memberikan nutrisi penting pada kulit anda.

christal whitening

Crystal Whitening DR Rochelle Skin Expert

Aplikasi Crystal whitening cream sangatlah penting untuk digabungkan dengan aplikasi setelah mengunakan produk perawatan wajah Dr Rochelle Skinexpert, digunakan pada minggu ke 4-5 dimana fase tersebut membantu untuk meregenerasi pertumbuhan kulit baru yg lebi putih dan cerah,dan produk ini akan memaximalkan proses pemutihan kulit wajah.

Dapatkan hasil terbaik dan maximal untuk perawatan wajah anda bersama DR Rochelle Skin expert beauty produk . Cara pemakaian Crsytal whitening cream :

  • Pengunaan diminggu ke4-5 ,setelah menjalankan perawatan dengan produk Dr Rochelle
  • Digunakan 3x dalam satu minggu,diselingkan dengan pengunaan Brigtening repair (night cream)
  • Bersihkan wajah anda dengan mengunakan facial cleanser,basu dengan air bersih dan segera keringkan dengan handuk pembersih.
  • Oleskan Crystal whitening cream pada setiap sudut permukaan wajah anda,pipi,dagu,leher ,lalu ratakan secara merata hingga menyerap pada kulit wajah.

DR Rochelle Crsytal whitening body lotion

DR Rochelle Skin Expert Crsytal whitening body lotion perawatan tubuh untuk yang terbaik , lengkap dengan perawatan kulit, memiliki bahan-bahan nutirisi kosmetik yang sangat lengkap , untuk melembutkan ,melindungi dan mengembalikan nutrisi penting pada kulit badan anda, kulit badan anda akan menjadi putih bersih dan sehat,dapatkan sensasi perawatan tubuh terbaik saat ini.

IMG_1095 - Copy

DR Rochelle Skin Expert Crsytal whitening body lotion

Aturan pemakaian : Gunakan 1x hari ,oleskan secara merata untuk kawasan tubuh yg dikehendaki,untuk khusus pengunaan malam hari dimana proses regenerasi kulit sedang bekerja

Crystal whiening body lotion DR Rochelle skin Expert mengandung :

  • Ceramide : membangun lapisan penghalang kulit untuk melindungi kulit terhadap iritasi terhadap kulit sensitif memperkuat dan menjaga kelembaban kulit .
  • Phytosqualane : berasal dari minyak zaitun murni , molekul ini memiliki hubungan alamiah dengan kulit , dan mengembalikan kerugian sebum pada kulit .
  •  Minyak zaitun : Nutrisi dan emolien halus seperti sutra.
  • Sun bunga minyak : Nutrisi dan kelembutan ringan.
  • Ethythexyl pelmi : Ringan dan menyenangkan merasa lembut.
  • Xylitylglucoside : Mousturizeng dan agen restrukturisasi perbaikan kondisi kulit kering
  • Bacilius kedelai : Kulit mengaktifkan untuk regenerasi sel lebih baik , kulit akan terlihat muda
  • Amono kompleks asam : Campuran 14 asam amino yang pada faktor pelembab alami , dan bertindak sebagai super mouisturizer .
  • Lauroyl glutamat : Integrade dengan ceramide pada kulit untuk memperkuat efek penghalang pada kulit
  • Hyarulonic acid & Colagen : Meningkatkan efek kehalusan pada kulit memberikan mouisturizing
  • Vitamin E : Anti oksidan memberikan effeck anti penuaan dini.
  • Benzofenon – 4 : Anti uv untuk melindungi kulit dari UV A& UV B.

DR Rochelle EYE serum

0.5fl oz -15ml
MATA Lelah dan timbul kantong mata panda
Eye cream  DrRochelle Skin Experts formulasi krim mata yang mempu membersihkan dan mengencangkan kulit disekitar mata anda. kerutan-kerutan atau kantong mata yang timbul di sekitar mata anda akan meredah dan perlahan menghilang, dengan menggunakan Eye Cream  anda akan mendapatkan hasil yang memuaskan,kulit  disekitar mata anda akan tampak lebih bersih dan tidak timbul lagi kerutan atau kantong mata. Pastinya anda akan terlihat lebih muda dan fresh.
IMG5

EYE serum DR rochelle skin Expert

0.5fl oz -30ml
Super serum Dr rochelle skinexpert sgt penting untuk perawatan rutin setiap hari.mencerahkan,melembutkan dan membuat kulit tampak bercahaya merupakan anti aging yg sangat baik untuk kulit anda.
Gunakan setiap hari sebelum memakai day krim,dan malam sebelum memakai night cream, aplikasi super serum sangat penting digunakan secara bersamaan pada fase perawatan minggu 2-3 akan memberikan nutrisi tambahan pada kulit anda yg akan menghasilkan peremajaan kulit .
IMG3 - Copy

Super-serum Dr rochelle skinexpert

Cara Pengunaan Super Serum:

1x dalam sehari digunakan pada saat malam hari sebelum pengunaan Brigtening repair (night cream)

Oleskan pada setiap sudut wajah anda,pipi,dagu,leher secara menyeluruh dan merata hingga menyerap pada kulit.

 Super Serum Dr rochelle skin expert  mengandung:

  • Argilerin:  untuk menghilangkan kerutan.
  • Plasenta: untuk peremajaan dan perbaikan kulit.
  • Ceramide: komponen kulit yang sangat penting, untuk perlindungan kulit.
  • Hyaluronic: komponen kulit yang sangat penting, untuk peremajaan kulit.
  • Collagen: komponen kulit yang sangat penting, untuk kulit tampak lebih muda.
  • Amino acid (protein) moisturizer: untuk melembabkan sekaligus perbaikan kulit.
  • Polysaccharide (carbohydrate) moisturizer: untuk melembabkan kulit jangka panjang.
  • Natural Moisturizing Factors for skin: komponen alamiah pelembab kulit untuk menjaga keseimbangan kulit
  • Vitamin A (retinol): untuk meremajakan dan memperbaiki kulit.
  • Vitamin E: anti oxidant.
  • Vitamin B9: anti aging dan anti allergy.
  • Alpha Bisabolol: anti irritasi dari ekstrak Chamomile.
  • Phyto-Squalene dari Olive: emollient/pelembut mewah penuh nutrisi dari buah zaitun.

Sunday, 5 January 2014

TABITA SKINCARE SET EXC & SET REG PROMOSI


SET EXC RM 280
SET REG RM 270

offer sehingga 31 mac 2014..GRAB NOW...100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTY..FREE POSTAGE

Tabita Skin Care dapat mengatasi pelbagai masalah kulit
* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik - bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori - pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka, sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Meyerikan kulit yang kusam

Wechat /whatsapp/sms:- 0132804248
BBM pin:- 767a9168

Monday, 11 November 2013

DOUBEL STEMCELL PROMOSI KEAHLIAN SEHINGGA 30 NOV 2013


Wechat /whatsapp :- 0132804248

Just call / sms:- 0132864248


DOUBEL STEMCELL PROMOSI PACKAGE SILVER


Promosi Package Silver #doubelstemcell..2 kotak doubel Stemcell hanya rm 270..sehingga 30 nov 2013 next time pembelian dgn harga ahli...berbaloi-baloi..utk kesihatan dan kecantikkan dalaman..



Wechat /whatsapp :- 0132804248

Just call / sms:- 0132864248

DOUBEL STEMCELL PROMOSI PACKAGE SILVER MIX


Promosi Package Silver Mix #doubelstemcell..2 kotak doubel Stemcell + 1 Botol tripl 3 Stemcell hanya rm 350..Sehingga 30 nov 2013...next time pembelian dgn harga ahli...berbaloi-baloi..


Wechat /whatsapp :- 0132804248

Just call / sms:- 0132864248

Sunday, 10 November 2013

DOUBLE STEMCELL


DOUBLE STEMCELL: KESAN BERGANDA UNTUK KULIT MENAWAN DAN KESIHATAN YG BERGANDA.

Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta


KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga



SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan 
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan. 

## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.



Supplement pilihan selebriti Umie Aida, untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman..
 

KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.




Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan, 'kembali dara'




 
CARA PENGAMBILAN :

- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.


BERMINAT?
JOM ORDER SEKARANG..

DOUBLE STEM  CELL 
RAHSIA UNTUK CANTIK & AWET MUDA

SET TRIAL = RM 80.00 (7pcs)
1 KOTAK = RM135.00(14pcs)
2 KOTAK = RM250.00/satu (28 pcs)
5 KOTAK = RM120.00 /satu
10 KOTAK = RM110 /satu

MINAT NAK JADI AHLI & DAPAT BONUS?

2 KOTAK = RM270.00 (SILVER)

Wechat /whatsapp :- 0132804248

Just call / sms:- 0132864248


FACIAL WASH IBU PUTIH

LOOST PACK SERUM IBU PUTIH 20 ml dan 10 ml

Borong loost item 
▪️1kg rm 430
▪️2-3kg rm 425


Harga borong dah siap pack 20 ml
▪️1 pcs rm 50
▪️20-30 pcs rm 23
▪️50 pcs rm21
▪️100pcs rm 20

Harga borong dah siap pack 10 ml 
▪️1pcs rm 35..
▪️100pcs rm 15

Serum wajah baik kerana mampu meresap ke bagian terdalam dari kulit kita. Mengapa bisa langsung meresap? Pertanyaan yslang bagus. Zat-zat yang terkandung di dalam serum wajah itu bermolekul sangat kecil dan  juga 10 kali lipat lebih tinggi kalo dibandingkan dengan krim wajah.

Umumnya serum wajah memiliki kandungan bahan-bahan seperti: asam amino (protein), gycerin..vitamin (A, C atau E), kolagen, elastin, dan juga asam hyalorunat.Tp dengan tambahan Ibu putih utk mencerahkan kulit.. Setiap serum wajah memiliki kandungan yang berbeza bgantung target jenis kulitnya.

Serum Wajah untuk Kulit Kusam dan Rosak
Untuk yang bermasalah kulit kusam, kita biasanya memakai serum wajah yang mengandung teh hijau dan klorofil untuk mencerahkan kulit wajah kita kembali. Atau jika kulit kita ini benar-benar bermasalah, seperti berflek hitam dan lain-lain,serum wajah dengan kandungan vitamin C sangat sesuai untuk meregenerasikan sel-sel kulit wajah yang rusak.

Serum Wajah untuk Kulit Berjerawat
krn ia mgandungi ibu putih yg sesuai utk jerawat.

Serum Wajah untuk Kulit Kering
Sedangkan bagi kita yang memiliki kulit kering, pilihlah serum wajah yang mengandung ekstrak vitamin E untuk melembutkan kulit wajah kita yang kering dan menutrisinya juga.

Serum Wajah untuk Kulit yang Berkerutan
untuk  yang sudah tua, biasanya kan garis-garis kerutan pd muka. dgn gunakan saja serum wajah yang mengandungi banyak vitamin C,vitamin A dan retinol yang bekerja menghaluskan dan mengencangkan kembali kulit wajah.

Cara pakai serum wajah sangat mudah. Pakailah 2 kali sehari (pagi dan malam) sebanyak 3-4 titis sekali pakai pada beberapa daerah kulit wajah yang ingin kita rawat.

Monday, 4 November 2013

TABITA SET TRIAL 2 WEEK,1 MONTH ,2 MONTH

TABITA SET TRIAL 5 WEEK

•FACIAL SOAP 20ml
•SMOOTH LOTION 20ml
•DAY CREAM 20g
•NIGHT CREAM 20g

HARGA 1 SET TRIAL 5W:- RM95


TABITA SET TRIAL 1-2 MONTH

•FACIAL SOAP 35ml
•SMOOTH LOTION 35ml
•DAY CREAM 10g
•NIGHT CREAM 10g

HARGA 1 SET TRIAL 1-2 MONTH :-RM135


TABITA SET TRIAL 2-3 MONTH

•FACIAL SOAP 65ml
•SMOOTH LOTION 65ml
•DAY CREAM 20g
•NIGHT CREAM 20g

HARGA 1 SET TRIAL 2-3 MONTH:- RM200


WHATSAPP/WECHAT:-0132804248


Saturday, 2 November 2013

CARA UTK ORDER LEBIH MUDAH RESPOND

▪️0132804248( call/sms/whatsapp/wechat)
▪️0132864248(sms/ call)
▪️BBM PIN NO :- 767a9168
▪️Email:- nurfarahamirah@icloud.com
▪ Emaul:-amirah.nurfarah@yahoo.com

Thursday, 24 October 2013

PRICE TABITA SKINCARE DAN LOOSE ITEM



▪️SET TRIAL RM 115 
▪️SET REG RM 275 
▪️SET EXC RM310
▪️TABITA SERUM VIT E RM 120
▪️TABITA EYE CREAM RM 120
▪️TABITA SCRUB RM 75
▪️TABITA HAND & BODY LOTION RM 60
▪️TABITA POWDER RM 110
▪️TABITA SMOOTH LOTION RM 95
▪️TABITA SOAP RM 95
▪️TABITA MATT FINISHING RM 145
▪️TABITA SPECIAL CREAM RM 145
▪️TABITA NIGHT CREAM RM 100
▪️TABITA DALIY CREAM RM 100


GRAB NOW...100% ORIGINAL MONEY BACK GUARANTY..

*call/sms/ Wechat /whatsapp :- 0132864248
* call / sms :- 0132804248
*BBM pin:- 767a9168