-->
Assalamualaikum...Selamat Datang Ke Blog Saya... Pelbagai produk Saya jual Dgn harga berpatutan Dan Tabita Skincare 100% original

Monday, 9 September 2013

✨INFO IBU PUTIH✨

info .....setelah kaji selidik.... IBU PUTIH asal dr sabah....ibu putih tu dr extrct anggur dan extrct sengkuang...asal isi kandunggan ibu putih....yg jual kilo2 mmg original ok....supplier dr sabah info sy agent 10org yg pertama mengeluarkan dan memjual dgn packing sendiri,masing2 cipta jenama sendiri,sticker buat sendiri ikut jenama masing2...termasuk juga skin care yg adira guna,asal dr 1kilang yg sama juga....ibu putih nie asal ciptaan dr pemdalaman sabah...org sabah yg memcipta..so xyah la cita dr siam,india,indon,korea,china bagai ok,mmg org melayu yg buat....bau asal ibu putih mmg dr buah,,,kalau sape penah bau sengkuang so diaorg akan tahu.....cita pasal nina mmg dia lah yg laris dlm instrgam terkenal so far rezeki dia mempekenalkan ibu putih...xslh dia juga apabila ibu putih dh jd bualan produk no 1 dlm online....soal kesan ia...ibu putih mmg cream boleh menyembuhankan masalah2

1. Mencerahkan kulit.
2. Membaiki struktur kulit.
3. Mengecilkan liang roma yg terbuka.
4. Memudarkan parut dan jeragat.
5. Menganjalkan kulit
6. Merawat kulit bersisik & tidak sekata.
7. Menghilangkan jerawat2 kecil.
8. Menghilangkan garis2 halus.
9. Menghaluskan kulit.
10. Merawat panau pada wajah.
11. Sesuai utk wajah berminyak.

info yg dpt diantara 10org nie xsemua yg jual asli ibu putih,ade yg campur bahan2 lain sebb masing2 nak cipta produk sendiri...ada yg campur cream susu beras,ada yg campur cream spf ,n cream whitening...so yg duk kata fake tu tipu saje,buat seller2 kene lah tahu setiap kali anda borong,pada supplier yg dh siap repack ibu putih kene tanya ia campur atau asli....

ok Fara nak bgtau Fara  jual ibu putih asli ok xde campur....sbb tu uall boleh pakai ibu putih walaupun pakai tabita,gabungan cream mlm dgn ibu putih u all akan dpt hasil yg sgt baik...janji gabungan tabita asli ok......


5 comments:

  1. Berape harga untuk 1kg yg pure ni?

    ReplyDelete
  2. Rm 435 utk 1 kg... Amik 5 kg harga bolah runding..

    ReplyDelete
  3. Saya xjual la nk pakai sendri...byk sunburn hehe blik bercuti...sy msg hp fara ye..

    ReplyDelete
  4. salam , boleh email no hp awak ?

    ReplyDelete
  5. Salam..wajib beli 1kg ke boleh beli kurang lg ye?thanks

    ReplyDelete