-->
Assalamualaikum...Selamat Datang Ke Blog Saya... Pelbagai produk Saya jual Dgn harga berpatutan Dan Tabita Skincare 100% original

Sunday, 22 September 2013

LOTION IBU PUTIH,IBU PUTIH, DAN SABUN IBU PUTIH BORONG PACK

IBU PUTIH , LOTION IBU PUTIH DAN SABUN IBU PUTIH..


✨IBU PUTIH BORONG 30gram
๐Ÿ‘‰10 pcs rm 16/pcs
๐Ÿ‘‰50 pcs rm 14/pcs
๐Ÿ‘‰100 pcs rm 13/pcs 



✨LOTION IBU PUTIH 170 ml & 50 ml 
170ml
๐Ÿ‘‰50 pcs rm 20/Botol 

50ml 
๐Ÿ‘‰50 pcs rm 10/Botol 



✨SABUN IBU PUTIH 150gram
๐Ÿ‘‰1 pcs rm 45/pcs
๐Ÿ‘‰50 pcs rm 15/pcs
๐Ÿ‘‰100pcs rm 13/pcs







Utk harga borong Dari 50 pcs pm Saya..

Wechat /whatsapp :- 0132804248

Just call / sms:- 0132864248


Tuesday, 17 September 2013

DE LOVE WHITE & CURVE


Memperkenalkan produk terbaru keluaran BBBP Ent

DE LOVA WHITE & CURVE
HARGA JUALAN RM139 SM | RM145 SS
30 SACHET (TAHAN PENGGUNAAN SEBULAN)

KANDUNGAN UTAMA DE LOVA WHITE & CURVE :
- ASTAXANTHIN
- GLUTATHIONE
- KOLAGEN
- MANGGA
- OLIGO FRUCTOSE SACCARIDE
- PUERARIA MIRIFICA
- STRAWBERRY
- YOGOURT

KHASIAT DE LOVA WHITE & CURVE :

KULIT
- Melambatkan penuaan (berfungsi sebagai agen anti-oksida dan juga anti-penuaan)
- Mencerahkan kulit dari dalam dan seimbangkan warna kulit 
- Merawat masalah jerawat dan jeragat
- Menganjalkan kulit dan menhindar masalah kulit berkedut
- Merangsang penghasilan sel baru kulit dan menyembuhkan luka 
- Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut
- Mengurangkan garis-garis halus pada kulit
- Menaikkan seri wajah
- Mengecilkan liang-liang roma
- Mengurangkan pengeluaran minyak pada permukaan kulit 
- Melembutkan kulit yang kasar dan kering 

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur 
- Memantapkan lagi bentuk pinggul dan menjadikan ia lebih padat 
- Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut 
- Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara 
- Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara 

RAMBUT
- Merawat masalah rambut gugur
- Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang 
- Menggalakkan pertumbuhan rambut baru 
- Melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban 
- Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

KESIHATAN
- Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan
- Meningkatkan sistem imun dan metabolisma badan
- Menghalang dan menentang kanser
- Menentang penyakit diabetis dan sakit jantung
- Mengimbangi hormon
- Membantu menurunkan kadar kolesterol 
- Mengurangkan penyakit migrain 
- Meredakan gejala strok
- Berkesan untuk melawan radang sendi
- Menyihatkan usus
- Sistem penghadaman dalam tubuh badan berjalan dengan lancar
- Meningkatkan kekuatan tulang dan mencegah osteoporosis
- Membantu mencegah penyakit radang usus
- Meningkatkan daya ingatan 

TUBUH BADAN
- Melangsingkan badan
- Mengurangkan berat badan
- Membentuk dan merampingkan badan
- Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan 
- Mengurangkan berat badan
- Mengurangkan selulit
- Menambahkan susu bagi ibu yang menyusu 
- Sekiranya wanita hamil, anak yang dilahirkan juga akan cerah kesan dari amalan ibu mengamalkan produk ini

RAHIM DAN VAGINA
- Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal 
- Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur 
- Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing

MATA, GIGI DAN KUKU 
- Menghalang rabun malam dan mata letih 
- Mencerahkan dan menghilangkan lebam atau lingkaran gelap di bawah mata 
- Pertumbuhan gigi yang sempurna
- Memutihkan dan membersihkan permukaan gigi
- Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah
- Meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- Menjadikan kuku lebih bersinar dan tidak pucat

CARA PENGGUNAAN :
1 SACHET SEHARI SEBAIKNYA SEBELUM TIDUR
HANYA KEMAM SAJA DALAM MULUT DAN MINUM SEGELAS AIR ANDA AKAN TAMPIL MENAWAN KEESOKKANNYA 


INFO TAMBAHAN :
- Hanya untuk golongan wanita atas 17 tahun 
- Lelaki tidak dibenarkan 
- Boleh diambil oleh wanita mengandung, menyusu, dalam haid dan dalam pantang selepas bersalin.
- Tiada pantang semasa mengambil produk ini cuma banyakkan minum air dalam 2 liter sehari
- Hanya 1 kotak ini wanita akan tampil cerah, cantik, menawan, langsing dan seksi
- 100% formulasi tempatan sokonglah produk buatan malaysia 




✨TESTEMONI OWNER SENDIRI✨








Friday, 13 September 2013

DR ROCHELLE SKIN EXPER 100% NO MERCURY



DR Rochelle Skin Expert adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami seperti:

✨MENGHILANGKAN JERAWAT
✨MENYAMARKAN DAN MENGHILANGKAN FLEK HITAM
✨MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT
✨MEMUTIHKAN KULIT
✨MENUTRISI WAJAH
✨MEREMAJAKAN KULIT WAJAH
✨MENCEGA PENUAAN DINI DAN MENCEGAH KEDUTAN.
✨ NO PEELING 

✨ROCHELLE SKIN EXPERT SANGAT BAGUS DI GUNAKAN , TELAH LULUS UJI LAB SINGAPORE 100% .DAN YANG PALING PENTING BEBAS MERCURY !!!
ROCHELLE SKIN EXPERT MENGGUNAKAN BAHAN2 BERKUALITAS YG DI IMPOR DARI SWISS DAN SPORE .

1 PAKET TERDIRI DARI : 
๐Ÿ‘‰FACIAL CLEANSER ( SOAP)
๐Ÿ‘‰CLARITY TONER
๐Ÿ‘‰INSTANTLY PERFECT BB CREAM WITH SPF50 (DAY CREAM)
๐Ÿ‘‰BRIGHTENING REPAIR BIGHT CREAM (NIGHT CREAM)

✨MANFAT DAN KANDUNGAN DR ROCHELLE :
๐Ÿ‘‰1. FACIAL CLEANSER MENGANDUNG :
- Mild surfactants :
Membersihkan wajah tanpa membuat kulit wajah menjadi kering.
- Amino Acid(Protein) : Super moinsturiser
- Polysaccharide(Carbohydrate) : Super moisturiser
- Natural Mointurizing Factors for skin
- Extract Chamomile : moisturising dan meregenerasi sel kulit baru
- Papaya Extract : utk mencerahkan kulit dan merangsang pertumbuhan kulit.
- Allantoin : utk anti iritasi
✨MANFAAT : Pakailah sehari 2x utk membersihkan kulit anda,penggunaansecara teratur akan membuat kulit bersih,lembut,dan lembab.

๐Ÿ‘‰2. CLARITY TONER MENGANDUNG :
- Polysaccharide(carbohydrate)
- Natural moisturising for skin
- Chamomile Extract for soothing
- Aloe Vera Extract moist&healing skin
- papaya&licorice extract : mencerahkan kulit dan meregenerasi kulit.
- Allantoin
✨MANFAAT : Gunakan toner sehari 2x setelah mencuci wajah dgn facial cleanser. Toner akan membuat kulit anda lebih bersih,serta memperkecil pori2.

๐Ÿ‘‰3.INSTANTLY PERFECT BB CREAM , MENGANDUNG :
- UVB&UVA filters : utk melindungi dr paparan sinar matahari
- Algilerin : bahan pengganti botox yg aman,utk menghilangkan kerutan)
- Alpha Bisabolol : anti iritasi formula dr chamomile
- Polysaccharide(carbohydrate) super moisturiser
- Natural Moisturiser Factors for skin
- Vitamin E : anti oxidants
- Vitamin BO : anti aging&anti alergy
- soy bean extract: anti aging&pertahanan terhadap sinar UV
- Olive Oli : luxurious&menutrisi sel kulit
✨MANFAAT :
Sebelum anda beraktifitas,pastikan anda mengaplikasikan instanly perfect utk melindungi kulit anda dr paparan sinar UV(yg menyebabkan flek hitam diwajah).Gunakan setelah mencuci wajah dan membersihkannya dgn toner.

๐Ÿ‘‰4. BRIGHTENING REPAIR NIGHT CREAM , MENGANDUNG :
- tretinoin
- Deonoide
- Alpha Bisabolol&Allantoin : anti iritasi
- Hyaluronic : sgt penting utk komposisi kulit yg meregenerasi sel2 kulit baru
- Polysaccharide(carbohydrate) super moisturiser
- Natural Moisturising Factors for skin
- Glycerin,Butylene glycol&propylene glycol : skin humectant
- Vitamin E : sgt ptg utk anti oksidan kulit
- Olive Oil : menutrisi kulit & mempecantik kulit anda dgn efek glowing
✨MANFAAT :
Gunakan brigtening cream setiap malam utk mendapatkan kulit cerah,lembut,dan regenerasi sel2 kulit mati,menghilangkan/menyamarkan flek2 hitam,dan tanda2 penuaan dini,membasmi jerawat membandel ,bintik2 merah diwajah dalam waktu 14hari.

Trial pack 2 bulan lebih
๐Ÿ‘‰Toner 60ml
๐Ÿ‘‰Soap 60ml
๐Ÿ‘‰Cream siang 15 ml
๐Ÿ‘‰Cream malam 15 ml

Price :-RM 206 sm
         :-RM 210 ss

Luxury Pack 3 bulan lebih
๐Ÿ‘‰Toner 120ml
๐Ÿ‘‰Soap 120ml
๐Ÿ‘‰Cream siang 30 gram
๐Ÿ‘‰Cream malam 30 gram

Price :- Rm 306 sm
         :- Rm310 ss

Test lab DR Rochelle Skin Expert 




Wednesday, 11 September 2013

SKINCERITY SKINCARE NO 1 DIDUNIA...HANYA RM250




Skincerity Inovasi Teknologi Terkini Kembalikan Kulit Cantik (REKEMEN OLEH PAKAR KULIT)









APA ITU SKINCERITY Dan BAGAIMANA IA BERFUNGSI?


Skincerity (keluaran Nucerity International) merupakan produk kosmetik berteknologi tinggi yang dicipta oleh pakar-pakar kulit Amerika; dibawah geran R&D kerajaan Amerika Syarikat (SBIR No. AR44435). Ia adalah masker pertama di dunia yang mampu "bernafas" sambil mengekalkan kelembapan dan membasmi kuman pada kulit. Justeru ia menyediakan "platform" terbaik untuk penyembuhan masalah kulit dari dalam secara semulajadi!

KEAJAIBAN SKINCERITY!

Skincerity dicipta khas untuk menyelesaikan masalah-masalah kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit - lelaki, perempuan, kanak-kanak, malah bayi yang baru lahir! 

Alami keajaiban Skincerity sekarang! Keputusan kajian yang dijalankan oleh University of Texas Health Science Center di San Antonio, Texas menunjukkan 67% daripada pengguna yang diuji mengalami perubahan mendadak dari segi keanjalan kulit dan kekurangan kedutan sebanyak 39% hingga 200%! 

Dan kini Skincerity telah pun memasuki pasaran Malaysia secara online dan offline! Yang menariknya, Malaysia adalah negara operasi terbaru yang ke-11! 


Sains di sebalik Skincerity
Skincerity Nightly Breathable Barrier® ialah revolusi teknologi kulit yang bertindak sebagai layer kedua di kulit. Penyelidikan Teknologi ini di patent dan di bangunkan oleh ahli dermatology dengan sumbangan tabung National Institutes of Health.
Skincerity's teknolgi telah di uji dan telah mencapai standard professional komuniti perubatan

Dalam ujian pada kesan garis halus dan kedutan wanita beumur 69 dan seorang lelaki dalam tempoh 3 bulan untuk menentukan kebolehkan dan kemampuan anti penuaan oleh Skincerity  pada bahagian paling terdedah iaitu tangan.

 
Keputusan yang di nilai oleh the University of Texas Health Science Center in San Antonio, Texas menunjukan 67% peserta  mempunyai kekurangan kedutan 39% hingga 200%. ( kena ingat mereka sudah berumur 69 tahun. Tetapi pada mereka yang lebih muda kesannya sangat hebat untuk anda)

Satu lagi ujian yang di jalankan Department of Dermatology, University of Utah Medical School menggunakan teknolgi Skincerity berbanding dengan cream aktif agen untuk menentukan yang mana lebih berkesan dari segi agen aktf

 Keputusan kajian Utah Medical School  menunjukan selepas 2 jam  Skincerity  di gabungkan dengan anti oksida kegemaran anda memberi kesan 3 kali ganda berbanding menggunakan cream anti oksida sahaja. Ini bermakna gabungan sebarang produk anti oksida bersama Skincerity akan memberikan kesan lebih baik kepada anda sebanyak 3 kali ganda!


Skincerity juga sangat efektif untuk merawat kulit bekas jerawat. Gambar di bawah menunjukan hanya sekali pengunaan Skincerity dapat mengurangkan lebih 74% bakteria mengakibatkan jerawat.

 



.
 Cara guna Skincerity


Cara penggunaan Skincerity sangat mudah hanya dengan sapukan sahaja di di kawasan kulit yang anda kehendaki sebelum tidur.

ianya akan mencuci dan cepat kering melalui micro-porous masque hanya beberapa saat sahaja. Masque ini akan berkekalan di kulit untuk beberapa jam dan berfungsi untuk:-

1) melindungi tahap kelembapan kulit
2) Bolehkan kulit sentiasa  rehydrate dan mengekalkan kelembapan kulit sepanjang malam. Ini akan membuatkan kulit lebih lembut, lembab dan kulit  lebih licin.
3) Pada masa yang sama akan membenarkan lebih banyak oksiden melalui liang - liang kulit
4) Skincerity juga akan memberikan kelebihan produk- produk anti oksida yang lain yang di gunakan beri kesan lebih baik sebagai anti aging dan BERTAHAN LEBIH LAMA DAN KESAN LEBIH BAIK BERKALI GANDA.
5) Skincerity tidak seperti produk anti aging yang lain memberi kesan liang roma tersumbat dan juga beri kesan sakit atau memberi kesan sampingan lain
6) Dari inovasi teknologi Skincerity anda akan dapati setelah bangun tidur  kulit anda akan lebih lembut, cerah, segar dan kelihatan lebih muda
7) Kehebatan kemajuan teknolgi  ini di sokong oleh penyelidikan dan ujian klinikal dan di iktiraf oleh U.S. medical schools.

Skincerity. Dermatologist tested and recommended.


TESTIMONI


Photo: Skincerity is most effective in treating old/new scars, surgical scar, Laser/IPL treatment, Eczema, Psoriasis, Anti-Aging, Burns, Incisions & any other skin issues.
PROMOTIONAL PRICE: RM350
RETAIL PRICE: RM465
BUY 4 BOTTLES FOR RM1000
PM TO ORDER
Produk Nucerity Skincerity tested dan developed oleh Dermatologist, Company ini dapat geran govt US untuk membuat skincerity, Ianya di uji selama 3 tahun oleh klinik-klinik pakar kulit US, founder dan  Ceo Nucerity Skincerity adalah pakar kulit


Photo: 'This is my forehead. After 8 nights of using Skincerity my skin is tighter and smoother plus the blood blister I have had for years is minimising!! So happy I've finally found something that suits my skin. Get yours now!"




Photo: This lady was so impressed with the results from Skincerity, she's now become a distributor herself.
Photo: Result of Skincerity after 10 days of use. As the first picture shows, she wears a lot of make-up to cover her open pores and lines; in the second picture, she is only wearing cream and blusher... Flawless! Such great results from this superb product.



Selepas 90 Hari.
 
Photo: PROMOTIONAL PRICE: RM350
RETAIL PRICE: RM465
BUY 4 BOTTLES FOR RM1000
PM TO ORDER
SIGN UP TO ENJOY MEMBER PRICE

Photo: SKINCERITY TREATS ROSACEA
**SKINCERITY PROMOTIONAL INTRODUCTORY PRICE**
RETAIL PRICE: RM465
1 BOTTLE OF SKINCERITY: RM350
2 BOTTLES OF SKINCERITY: RM600 (RM300 EACH)
4 BOTTLES OF SKINCERITY: RM1000 (RM250 EACH)
8 BOTTLES OF SKINCERITY: RM1800 (M225 EACH)
16 BOTTLES OF SKINCERITY: RM3,520 (RM220 EACh)
PM TO ORDER
Photo

Photo: SKINCERITY REDUCES EYE WRINKLES/CROW FEET

Photo: Results after using 2.5 bottles of Skincerity! She's over the moon as she was contemplating surgery. No need now! She says a couple more bottles and her stomach will be back to normal!

Photo: Results after using Skincerity for 2 weeks on a 26 year old scar.

Photo: Skincerity is most effective in treating old/new scars, surgical scar, Laser/IPL treatment, Eczema, Psoriasis, Anti-Aging, Burns, Incisions & any other skin issues.
PROMOTIONAL PRICE: RM350
RETAIL PRICE: RM465
BUY 4 BOTTLES FOR RM1000
PM TO ORDER

Photo: Skincerity is most effective in treating old/new scars, surgical scar, Laser/IPL treatment, Eczema, Psoriasis, Anti-Aging, Burns, Incisions & any other skin issues.
PROMOTIONAL PRICE: RM350
RETAIL PRICE: RM465
BUY 4 BOTTLES FOR RM1000
PM TO ORDER

Photo: PROMOTIONAL PRICE: RM350
RETAIL PRICE: RM465
BUY 4 BOTTLES FOR RM1000
PM TO ORDER
SIGN UP TO ENJOY MEMBER PRICE
Photo: Some people get discouraged if they don't get quick results like this but a person has to understand that everyones skin is different and you have to give it time to let it work.
PROMOTIONAL PRICE: RM350
RETAIL PRICE: RM465
BUY 4 BOTTLES FOR RM1000
PM TO ORDER
SIGN UP TO ENJOY MEMBER PRICE


Photo: SKINCERITY TREATS SERIOUS ACNE SCAR
PROMOTIONAL PRICE: RM350
RETAIL PRICE: RM465
BUY 4 BOTTLES FOR RM1000
PM TO ORDER
SIGN UP TO ENJOY MEMBER PRICE

Photo

Please fill up these information :

๐Ÿ‘‰Name :-

๐Ÿ‘‰Address:-

๐Ÿ‘‰Contact number :-

๐Ÿ‘‰Item name :-

๐Ÿ‘‰Amount due :-

__________________________

๐Ÿ‘‰Kindly make payment to:

๐Ÿ‘‰NURFARAH AMIRAH
 
๐Ÿ‘‰Maybank account : ๐Ÿ‘‰158293591748

๐Ÿ‘‰Email :nurfarahamirah@icloud.com

 
๐Ÿ‘‰ Please attached a print screen/receipt of your payment.

๐Ÿ‘‰Send to 0132804248 ( wechat/whatsapp /line)

๐Ÿ‘‰We appreciate your business and look forward to meeting your needs in the future.

Thank you ๐Ÿ˜Š

Monday, 9 September 2013

✨INFO IBU PUTIH✨

info .....setelah kaji selidik.... IBU PUTIH asal dr sabah....ibu putih tu dr extrct anggur dan extrct sengkuang...asal isi kandunggan ibu putih....yg jual kilo2 mmg original ok....supplier dr sabah info sy agent 10org yg pertama mengeluarkan dan memjual dgn packing sendiri,masing2 cipta jenama sendiri,sticker buat sendiri ikut jenama masing2...termasuk juga skin care yg adira guna,asal dr 1kilang yg sama juga....ibu putih nie asal ciptaan dr pemdalaman sabah...org sabah yg memcipta..so xyah la cita dr siam,india,indon,korea,china bagai ok,mmg org melayu yg buat....bau asal ibu putih mmg dr buah,,,kalau sape penah bau sengkuang so diaorg akan tahu.....cita pasal nina mmg dia lah yg laris dlm instrgam terkenal so far rezeki dia mempekenalkan ibu putih...xslh dia juga apabila ibu putih dh jd bualan produk no 1 dlm online....soal kesan ia...ibu putih mmg cream boleh menyembuhankan masalah2

1. Mencerahkan kulit.
2. Membaiki struktur kulit.
3. Mengecilkan liang roma yg terbuka.
4. Memudarkan parut dan jeragat.
5. Menganjalkan kulit
6. Merawat kulit bersisik & tidak sekata.
7. Menghilangkan jerawat2 kecil.
8. Menghilangkan garis2 halus.
9. Menghaluskan kulit.
10. Merawat panau pada wajah.
11. Sesuai utk wajah berminyak.

info yg dpt diantara 10org nie xsemua yg jual asli ibu putih,ade yg campur bahan2 lain sebb masing2 nak cipta produk sendiri...ada yg campur cream susu beras,ada yg campur cream spf ,n cream whitening...so yg duk kata fake tu tipu saje,buat seller2 kene lah tahu setiap kali anda borong,pada supplier yg dh siap repack ibu putih kene tanya ia campur atau asli....

ok Fara nak bgtau Fara  jual ibu putih asli ok xde campur....sbb tu uall boleh pakai ibu putih walaupun pakai tabita,gabungan cream mlm dgn ibu putih u all akan dpt hasil yg sgt baik...janji gabungan tabita asli ok......


LOTION IBU PUTIH DAN IBU PUTIH BORONG LOOSE PACK.

kami membekal krim ibu putih pure tanpa pewangi/lotion/krim tambahan dalam bentuk kilo..
silakan hubungi saya untuk runding harga..

✨Harga borong ibu putih:-
๐Ÿ‘‰500g rm 230/gram
๐Ÿ‘‰1-3kg rm 390/kg
๐Ÿ‘‰4-5kg rm 380/kg
๐Ÿ‘‰6-7kg rm 370/kg
๐Ÿ‘‰8-9kg rm 365/kg
๐Ÿ‘‰10kg rm 355/kg (free 1kg ibu Putih)
๐Ÿ‘‰20kg rm345/kg ( free 1kg ibu putih)

✨Harga Borong Lotion ibu putih :- 
๐Ÿ‘‰1kg rm 145/kg
 
((lotion dah di letak ibu putih) 


Kami menerima Tempahan maksima sebanyak 50kg/sehari...

sedikit penerangan ibu putih :-

ibu putih adalah extract sengkuang dan anggur yang menjadi bahan asas kepada produk pencerahan seperti krim dan lotion . ia boleh di gunakan dengan mencampur lotion atau krim yang sedia ada utk bertindak sebagai produk whitening . Tidak perlu terlalu kerap untuk menggunakan sudah memadai.

jika anda ingin mencipta jenama anda sendiri, silakan hubungi saya:- 

Wechat/whatsapp :- 0132864248