-->
Assalamualaikum...Selamat Datang Ke Blog Saya... Pelbagai produk Saya jual Dgn harga berpatutan Dan Tabita Skincare 100% original

Sunday, 16 March 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII HANYA RM145

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN : RASAI BEZANYA SEAWAL 3 HARI!

TERHANGAT DI PASARAN !!



Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..
Produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat...



Apakah kandungannya ??

Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon

APA FUNGSI SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN INI?

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!


( DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was)


Setelah lama mengintai Datin Dr Halina yg consume produk ni dan beliau juga turut mencoretkan review tentang produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN di blognya setelah berpuas hati dengan hasilnya, finally founder ZOFEA BEAUTY melamar Datin Dr. Halina Mohd Yunos sebagai jurucakap untuk mewakili produk hebat ini. Ternyata kulit Datin Dr. Halina lebih gebu, lebih putih, lebih glowing dan lebih halus sejak consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN walaupun sudah menginjak usia 34 tahun. Produk ini juga sesuai untuk yg belum berkahwin dari usia 12 tahun sehingga usia 80 tahun.



Datin Dr. Halina (isteri angkasawan negara) turut menyukai khasiat SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN. Pastinya kerana kesannya yg mujarab telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj. review tentang SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh dilihat dalam blognya http://barelysupermommy.com/2013/12/27/self-love-notes

salinan SIJIL KELULUSAN BPFK/KKM klik sinihttp://on.fb.me/1iyWvvJ

Datin dr halina pun pengguna produk ni tau.  Memang wajib cuba produk hebat ini !! sangat berkesan dan bagus utk kesihatan !!

Datin Dr Halina ckp: "minum 3 sachet dah nampak kesan! kulit rasa smooth & cerah bersinar! badan jadi cergas n bertenaga setiap kali bangun tidur di pagi hari". (DATIN DR HALINA ialah doctor di Selayang dan isteri kpd Dr Sheikh Muzaphar Shukor ).



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DISEDIAKAN DALAM BENTUK SACHET (1 SACHET 15G)
✔ Tak perlu susah2 nak cedok dan sukat!
✔ Boleh tuang terus kedalam mulut!
✔ Boleh juga dibuat minuman harian!
✔ Mudah dibawa ke mana2!

CARA PENGAMBILAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
☞ 1 sachet sehari sebelum tidur
☞ Diambil ketika perut kosong.
☞ Anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas..


7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!


1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dalam sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kepada udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan untuk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yang tinggi untuk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dengan radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua daripada usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kepada wanita lain yang lebih cantik.

HARGA PASARAN RM 250

HARGA SY HANYA RM 145 S/M & RM 150 S/S..

Call/sms :- 01131271109




No comments:

Post a Comment