-->
Assalamualaikum...Selamat Datang Ke Blog Saya... Pelbagai produk Saya jual Dgn harga berpatutan Dan Tabita Skincare 100% original

Saturday, 26 April 2014

KAYLENA BEAUTE BY LEUNIEY NATASHA


KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET

Ini dirumus khas dengan estrak ROSE HIP OIL ,ROSE HIP OIL telah membantu berjuta-juta orang mengatasi masalah kulit mereka.Baru atau lama,parut,lekuk dan lain-lain kecacatan pada kulit dapat disembuhkan dengan segera oleh minyak yang membaik pulih yang semula jadi ini.

Produk kami ini dirumuskan khas dengan pati buah-buahan dan estrak2 essential oil dari bahan alami yang dapat membantu membaiki sel2 kulit anda dari dalam.


Produk kami ini sesuai untuk ;

SEMUA JENIS KULIT

SEMUA JENIS MASALAH KULIT

SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR 

TANPA PENGGELUPASAN & BERKESAN DALAM MASA 2-3 MINGGU (*tergantung jenis kulit & hormon)


Produk kami ini terutamanya dapat membantu kulit dari segi ;


MASALAH TONA TIDAK SEKATA

MENGATASI & MENYEBUHKAN MASALAH JERAWAT

MEMUDARKAN PIGMENTASI

MENGATASI MASALAH PENUAAN KULIT

MEMBANTU MENGHIDRATKAN SEMULA KULIT ANDA DARI DALAM

MENGURANGKAN KESAN TANDA REKAHAN & PORI TERBUKA

MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT DAN ETC


KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET

(1 set blh tahan 1-2 bulan)

- 2 IN 1 GEL CLEANSER 30ML

-ACTIVATING TONER 30ML

- TREATMENT MOISTURISER 15GM

- NIGHT CREAM 15GM

- DAY CREAM SPF30 15GM


RETAIL PRICE (free postage)

RM183.OO SM

RM186.00 SS


PROMOSI PRICE(FREE POSTAGE)

RM170.00 SM

RM176.00 SS





KAYLENA BEAUTE' 2 IN 1 GEL CLEANSER (milk to cleanser) , This cleanser is specially enriched with botanical ingredients,thus providing on incredible effect in the elimination of cellular impurities and excessive sebum secretion. It cleanses throughly yet does not leave skin feeling dry. It also prepares the skin for futher treatment.


DIRECTION / HOW TO APPLY

- Wet face and hands with lukewarm water. Work a small amount of gel into a foamy lather and massage  onto  face with a gentle,circular motion. Rinse with lukewarm water and pat dry with soft towel.


INGREDIENTS

- Deionised water,, enzyme extract, polydecen , jojoba oil, sodium ascorbate phosphate ,white oil ,vitamin E & A ,glycerin , hyaluronic acid ,  phygoceryl , rosehip oil extract & goat milk extract." 


KAYLENA BEAUTE' ACTIVATING TONER. 

gentle alcohol free lotion, with anti inflammation bisabolol extract ,calms problem skin after cleansing, as well as tightens open pores ,completes the cleansing process , refreshing , purifying and invigorating your skin. So your face looks refined, whitening and feel refresh. 

DIRECTION / HOW TO APPLY

- After cleansing and / or exfoliating , pour toner into palms or a 100% cotton pad and lightly sweep over face.


INGREDIENTS

-  Deionised water , witch hazel , aloe vera , potassium, licorice root , azeloglicina , phygoceryl , glycerin , sodium pca , hyaluronic acid , sodium ascorbate phosphate , rose oil ." 



KAYLENA BEAUTE' TREATMENT MOISTURISER

 . A unique combination ingredients of natural plant , extracts hydrates and nourishes the skin . Its intense moisturising properties restore supplesuppleness and elasticity to delicate skin.


DIRECTION / HOW TO APPLY

- Massage a small amount to cleansed and toned facial skin Day and Night. 

INGREDIENTS

- Aqua, isopropyl myristate , betaglucan , sodium pca , green tea oil , lanolin , vitamin E & C , jojoba oil , rosehip oil , glycerin & propyl paraben .


KAYLENA BEAUTE' DAY CREAM SPF30 . 


An emollient-rich cream that provides excellent protection for all skin types.  It has broad spectrum blocking capabilities that include UVB . UVA . UVC and infrared rays , thus it has maximum protection from skin damage and premature aging.


DIRECTION / HOW TO APPLY

- Apply and spread to all over face and neck area that needs protection against UV rays.


INGREDIENTS

- Deionised water,  propylene glycol,  titanium dioxide , glycerol , hydrolysed protein , glycerol mono stearate , diazolidinyl , isopropyl palmate , hydrolyzed elastin , grape seed oil , propyl paraben." 



KAYLENA BEAUTE' NIGHT CREAM . EffectiveEffectively smoothens your skin while assisting the rejuvenation of skin during night time . The active ingredients help  restore skin complexity and lighten dark spots/ skin , replenish your skin , as well  as reduce fine lines . Regular usage makes the skin look fairer , younger and more radiant .


DIRECTION / HOW TO APPLY

- Apply Kaylena Beaute' Night Cream evenly onto face and neck  at night before bed.


INGREDIENTS

- Aqua , cetearyl alcohol ,propylene glycol , titanium dioxide , glycerol, sodium ascorbyl phosphate,  grape seed oil, rosehip oil extract."


 "Salam semua , mehh nak kongsi niii , ada satu customer kami kakak comel ni kongsi ngan kami , dia risau bila ramai yg cakap product kami ada mercury , tapi alhamdulillah kakak ni dah cuba ketiga2 cream kami iaitu NIGHT CREAM ,DAY CREAM & TREATMENT MOISTURISER , kesemua cream tu bila DIGOSOK PADA CINCIN EMAS TIADA PERUBAHAN WARNA BERLAKU YERRR ... Alhamdulillah terima kasih kakak comel kerana percaya dgn product kami adalah NATURAL INGREDIENTS 💋💋💋 ..



"Nak share benda yg baik sikit heheee...

Yes! Mmg betul dulu leuniey pakai KARME almost 3 years mmg skin licin sgt best sgt leuniey juga reseller KARME mcm uolls jugak yg jual KARME nak kongsi rahsia kulit licin, then bila dpt tahu yg iolls preagnant terus stop dari pakai segala skincare just pakai cleanser hydra from CD ,  YER mmg org cakap kalau preggy keluar hormon mcm2 , leuniey punya jadi skin kusam jerawat pasir kecik2 kat dahi then , lama dah berhasrat nak buat product sendiri kebetulan terjumpe product yg bagus ni ,masa tu preggy nak masuk 5 bulan then tanya doctor dulu blh ke pakai if preggy so dapat green light heheee , soo kita test sendiri baru jual now terjadinya Kayla Beaute' Natural Skin Care .Dibuat dari ingredients yg natural dari buah2, madu, , extract susu kambing ,  essential oil & lain2 ... so ni leuniey kasi before&after yg paling latest." 




Kelulusan kkm




No comments:

Post a Comment